Select Page
hallo
Budget Website Wolderwijd Web

Nieuw!

BUDGET WEBSITE

Professionele website, lage kosten

Door een groeiende vraag naar goedkope websites, biedt Wolderwijd Web vanaf nu professionele BUDGET websites aan.

Voor wie?

Een goedkope BUDGET website van Wolderwijd Web is de perfecte optie voor ZZP’ers, starters en kleine bedrijven: kleine investering, groots resultaat! Het is wel belangrijk dat jij als klant weet wat je wilt: hoe beter jij kunt formuleren wat je wilt, des te scherper kunnen wij de website prijzen. Je leest hier meer over onder het kopje ‘Werkwijze’.

Kost da?

De prijs van een BUDGET website bestaat uit een eenmalige investering voor de ontwikkeling van de website en een maandelijks bedrag voor de webhosting en e-mail. De kosten voor de ontwikkeling van de website zijn afhankelijk van de tijd die er in gaat zitten. Met andere woorden, je betaalt per uur dat een developer voor jou aan het werk is. Als opdrachtgever heb je veel invloed op de totale bouwtijd, door jouw wensen zo concreet mogelijk te formuleren. Het absolute minimum voor een website is zo’n 2-3 uur, maar 4 tot 6 uur is gangbaar voor een relatief eenvoudige website. Het uurtarief van de ontwikkelaar is €85,-. Verder op de pagina lees je wat je kunt doen om de bouwtijd zo kort mogelijk te houden.

De maandelijkse kosten bestaan uit webhosting en e-mail. Hiervoor betaal je €15 ex BTW per maand. We doen niet aan onderhoudscontracten en andere onnodige of verborgen kosten. We vinden dat een BUDGET website ook écht een budget website moet zijn.

“Kleine investering,
groots resultaat!”

Wat krijg je?

 • Een mooie WordPress website
 • Gebouwd door een professionele developer
 • Je kunt de website zelf onderhouden en uitbreiden
 • Maatwerk!
 • Een snelle en stabiele website
 • Werkt ook goed op mobiel en tablet
 • Goed vindbaar in Google

Wat maakt een BUDGET website goedkoop?

De prijzen die veel webdesigners rekenen zijn schrikbarend hoog. Misschien heb je dit zelf al ondervonden en is dat de reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

De prijs die een webdesigner rekent bestaat doorgaans uit:

 • Creatief proces/ontwerp maken €€
 • 1 à 2 revisies op het ontwerp €€
 • (SEO) Teksten schrijven €€
 • Foto’s en afbeeldingen maken/bewerken €€
 • Website bouwen €€
 • Website vullen €€
 • 1 à 2 revisies op het eindresultaat €€

Bij een BUDGET website streven we ernaar om alleen het hoognodige te doen. Idealiter is dat alleen het daadwerkelijke bouwen van de website. Het creatieve proces en het maken van teksten laten we zoveel mogelijk door de opdrachtgever doen. Geen zorgen! Je hoeft niet zelf te gaan ontwerpen. Maar je weet ongetwijfeld wel een beetje wat je wilt. Of je kent een paar websites die je erg mooi vind. Met die input brouwen wij voor jou dan een strakke nieuwe website!

Werkwijze

Wanneer de developer voor jou aan het werk gaat, is het van belang om zijn tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zorg er dus voor dat hij precies weet wat jij wilt op het gebied van:

 • Ontwerp: welk gevoel wil je uitstralen? je hoeft natuurlijk niet zelf te gaan ontwerpen (kan wel), maar zorg wel voor zoveel mogelijk voorbeelden. Zoek bijvoorbeeld een paar websites die je aanspreken. Wij zorgen er dan voor dat deze inspiratie samenkomt in een toffe nieuwe website. Uiteraard in het sausje van je eigen huisstijl.
 • Content: lever vooraf zoveel mogelijk teksten en afbeeldingen aan.
 • elementen: wil je specifieke elementen terugzien op je website? Denk aan een contactformulier, interactief element, fotogalerij of video.

Zodra we een compleet beeld hebben van de wensen, gaat de developer voor je aan het werk. Je kunt real-time meekijken met de bouw en je hebt ook altijd inzicht in de uren die eraan zijn besteed. Zo kun je vroeg in het proces nog dingen bijsturen.

Zodra de basis van de website gereed is, kun je deze zelf verder gaan vullen of je laat ons dat doen.

Als de website helemaal gereed is, zetten wij hem live. We stellen ook je e-mailadressen in en we zorgen dat de website vindbaar is voor Google.

Is een BUDGET website iets voor jou?

Welke opdrachtgever ben jij?

Klant: Hallo, ik wil graag een nieuwe website
Webdesigner: Wat voor website wilt u?
Klant: Maak maar wat moois, jij hebt er verstand van
Webdesigner: (…) Kijk! Dit heb ik voor u gemaakt.
Klant: Nee dat is niet wat ik wil. Je hebt blauw gebruikt, maar ik zie toch liever oranje. En dat Lettertype vind ik ook niet mooi.
Webdesigner: (…) Kijk eens! Het blauw is vervangen door kèk oranje en het lettertype is een stuk strakker zo.
Klant: Hmm… ja ik weet het niet. Kan ik dat blauw nog een zien?

Een BUGDET website is helaas niet geschikt voor jouw situatie. Zorg ervoor dat je eerst een helder beeld hebt van je wensen en kom dan nog eens terug!

Klant: Hallo, ik wil graag een nieuwe website. Een beetje zoals dit voorbeeld, maar dan met een grote foto bovenaan. En qua kleuren dacht ik aan lichtgroen en donkergrijs. En kijk, dit voorbeeld vind ik ook heel mooi, misschien kun je daar ook wat elementen uit halen. Het lettertype laat ik verder aan jou over, maar wel iets moderns graag.
Webdesigner: Helder verhaal! Ik ga direct aan de slag!
(…)
Webdesigner: Kijk! Dit heb ik voor u gemaakt.
Klant: Precies wat ik zocht!

Je weet wat je wilt, wij kunnen het voor je maken. Waar wacht je nog op?!

Direct aanvragen