Select Page
hallo

Nieuw: Bruiloft website maken

Onlangs lanceerde Weddamo (gaantrouwen.nl) een nieuwe website bouwer. Met deze handige tool maakt iedereen in een handomdraai een toffe trouwwebsite. WolderwijdWeb heeft een groot deel van de ontwikkeling van het systeem uitgevoerd.

Zelf een trouwwebsite maken

Als webdesigners kregen we de laatste jaren steeds vaker het verzoek om een website te maken voor een bruiloft. Een trouwwebsite is helemaal in, zo blijkt wel uit de cijfers. Weddamo is in dit gat gesprongen en heeft een systeem ontwikkeld waarmee de grootste digibeet de tofste bruiloft website kan maken! Aanstaande bruidsparen hoeven nu zelf niet te gaan klussen met systemen als WordPress, Joomla of Wix. Ook is het niet nodig om een hoop geld uit te geven aan een webdesigner, Weddamo kost je slechts een paar tientjes. Weddamo is helemaal toegespitst op bruiloften en bevat dus alle functionaliteiten die je als bruidspaar nodig hebt.

Online RSVP

Een belangrijke functionaliteit is de online RSVP module. Gasten kunnen aangeven óf ze komen, met hoeveel personen ze komen en welke events ze zullen bijwonen. Zo maken we het leven van het bruidspaar, de wedding planner en/of ceremoniemeester een stuk eenvoudiger!

Benieuwd? Neem een een kijkje en probeer het zelf gratis en vrijblijvend!

www.gaantrouwen.nl