Select Page
hallo

De website van Bienfait Consultancy was maarliefst 14 jaar oud. En hoewel de website in die jaren zeer verdienstelijk up-to-date is gehouden, had hij inmiddels zijn pensioengerechtigde leeftijd wel behaald. Op zoek naar een frisse en betaalbare nieuwe website kwam Bienfait Consultancy terecht bij Wolderwijd Web.

Voor Lieke Bienfait, eigenaar van Bienfait Consultancy, is het belangrijk dat bedrijven snel haar CV kunnen vinden. Nou hadden we natuurlijk een grote knop bovenaan de website kunnen zetten waar men haar CV kan downloaden. We draaiden de zaken echter om: we vormden de hoofdlijnen van haar CV om tot een website. Giet daar een kek Wolderwijd Web-sausje overheen en je hebt een indrukwekkend online CV!

Beeldbewerking
Beeldbewerking

Bienfait Consultancy had mooi, professionele foto's laten maken. Wolderwijd Web bewerkte deze vervolgens, zodat ze nu haarfijn binnen het ontwerp van de website passen. Bij Wolderwijd Web optimaliseren we al het beeldmateriaal dat we op een website zetten. En als daar nog kleine bewerkingen bij nodig zijn, voeren we die ook gewoon uit.

Parallax achtergronden
Parallax achtergronden

We voegden een extra dimensie toe met het gebruik van parallax secties. Hierbij beweegt de achtergrond los van de voorgrond. Het zorgt voor een fraai ruimtelijk effect.

Fraaie mouseovers
Fraaie mouseovers

We houden van gave CSS animaties. Bij Bienfait hebben we het subtiel gehouden met fraaie mouseovers. Geeft de website net dat beetje extra!

Reactie van de klant

"Wolderwijd Web heeft vakkundig een nieuwe website voor Bienfait Consultancy gemaakt. Jan heeft in een korte tijd mijn wensen vertaald in een mooie overzichtelijke website. De portretfoto’s die door Cheeseworks uit Amersfoort zijn gemaakt zijn op een fraaie wijze door Jan ingepast. Het contact met Jan verloopt plezierig en hij pakt de zaken snel op"

Lieke Bienfait

Vastgoed professional - Bienfait Consultancy, Zeewolde