Select Page
hallo

Wolderwijd Web creëert nieuwe website voor Boomerweb

Boomerweb ontwikkelt slimme apps voor de zorg. Ruim 100 Nederlandse zorginstellingen maken inmiddels gebruik van hun producten. Om in de toekomst verder te kunnen groeien, is een grondige renovatie van de website geen overbodige luxe. Hiervoor richtte Boomerweb zich tot Wolderwijd Web in Zeewolde. Wij creëerden een tijdelijke landingspagina, ter vervanging van de huidige website, en we werken momenteel hard aan de volledige website.

De website heeft voor Boomerweb maar één functie: nieuwe klanten werven. Wij ontwierpen daarom een nieuwe landingspagina die bezoekers kort en bondig informeert over de verschillende apps van Boomerweb. We vulden de pagina verder met quotes van klanten en pakkende sfeerbeelden. Met heldere actieknoppen worden bezoekers naar het formulier geleid waarmee zij een informatiepakket kunnen aanvragen.

Maatwerk contactformulier
Maatwerk contactformulier

Een contactformulier is één van de grootste conversie-killers op het web. Door het contactformulier compact en overzichtelijk te houden, verlagen we de drempel voor de gebruikers. Oh, en we noemen het natuurlijk geen contactformulier.

Haastige spoed, het kan ook goed
Haastige spoed, het kan ook goed

Spoedklussen, eigenlijk houden we er stiekem wel van. Doorwerken tot in de late (vroege) uurtjes en in no-time de gaafste resultaten neerzetten. Deze frisse landingspagina werd binnen vier werkdagen opgeleverd (ontwerp + realisatie)!

Beeldmateriaal
Beeldmateriaal

Goed gekozen foto's kunnen de ervaring van een website flink verrijken. Verkeerde foto's kunnen echter ook een stempel drukken op een website. Zo zorgden de foto's op de oude website van Boomerweb voor een misplaatste associatie met een woonwinkel. Voor de nieuwe website selecteerden wij daarom zorgvuldig het beeldmateriaal. Terwijl het product van Boomerweb vooral van technische aard is, kozen wij voor mensen. Gewoon, doorsnee mensen.