Select Page
hallo

Een stijlvolle one-pager

Deze onderneming uit Zeewolde is een officieel dealer van de Amerikaanse Champion generatoren. Aan Discovery Products de taak om dit product in Nederland aan de man te brengen. En dat begint natuurlijk met een goede website.

“O ja, en het heeft een beetje haast”

Wolderwijd Web zorgde voor het ontwerp en de technische realisatie van deze website. Een belangrijke eis was dat de stijl van de website goed zou passen bij het imago van het product. Wij bouwden de website in WordPress, waardoor de klant zelf eenvoudig aanpassingen kan doen.

Supersnelle oplevering
Supersnelle oplevering

Een website opleveren in anderhalve week? Wij draaien onze handen er niet voor om. Het volledige proces van maatwerk-ontwerp tot en met de realisatie en oplevering werd zo in no-time afgerond.

Logo ontwerp
Logo ontwerp

Hoewel wij tegenwoordig niet zo heel veel grafisch ontwerp meer verrichten - daarvoor werken wij samen met gespecialiseerde partners - maakten we voor Discovery Products een uitzondering. Op die manier was de klant er in ieder geval van verzekerd dat zijn onderneming op tijd de lucht in kon gaan.

Snel, sneller, snelst
Snel, sneller, snelst

We optimaliseerden de website voor een zo kort mogelijke laadtijd. Dit is niet alleen fijn voor gebruikers van de website, ook levert het een positieve bijdrage aan de vindbaarheid van de website. Door slim gebruik te maken van caching, afbeeldingen te optimaliseren en overbodige functionaliteiten uit te schakelen, bereikten we een score van 99/100 (klik hier voor het rapport).

Reactie van de klant

GE-WEL-DIG!
Uitstekend werk!
Dank je wel, zeg!
Erg prettig en grafisch opgemaakt.

Gert van Ginkel

Eigenaar - Discovery Products, Zeewolde