Select Page
hallo

Nieuwe, frisse website voor Perdaems Fysiotherapie

Fysiotherapie Perdaems in Zeewolde heeft een volledig nieuwe WordPress website laten maken. Wolderwijd Web verzorgde het volledige traject, van ontwerp tot realisatie. Door actief mee te denken met onze klant zijn we erin geslaagd een website neer te zetten die beschikt over de juiste look & feel, de doelgroep aanspreekt en praktisch en overzichtelijk is gebleven.

Een goed vindbare website

De klant heeft ervoor gekozen om een nieuwe website te laten maken, omdat de bestaande website niet goed vindbaar was. De doelgroep van een fysiotherapeut bevindt zich voor het grootste deel binnen een straal van enkele kilometers. In dit geval hebben we de pijlen dus volledig gericht op Zeewolde.

De nieuwe website is niet alleen praktisch ingericht voor de bezoekers, ook de ‘robots’ van zoekmachines kunnen zich goed een weg vinden binnen de website. Hierdoor wordt de website beter ge├»ndexeerd en zal deze beter vindbaar worden in bijvoorbeeld Google.

Ontwerp op maat
Ontwerp op maat

De website van Perdaems is volledig op de schop gegaan. Het ontwerp is hierbij feilloos afgestemd op de bestaande huisstijl en de doelgroep. Fris. Professioneel maar niet te zakelijk.

Google MyBusiness
Google MyBusiness

Door de onderneming aan te melden bij Google MyBusiness, krijgen bezoekers snel alle relevante informatie voorgeschoteld. De verschillende locaties zijn zichtbaar in Google Maps en voorzien van extra informatie zoals openingstijden, foto's en contactinformatie. Klik hier voor een voorbeeld.

Fotografie
Fotografie

Goede foto's zijn erg belangrijk op een website. Soms beschikt een klant echter niet over mooi beeldmateriaal. Wij koppelen hen dan graag aan een professionele fotograaf of we nemen, zoals in dit geval, zelf de camera in de hand! Zomaar weer een voorbeeld dat wij graag een stapje extra zetten voor onze opdrachtgevers.