Select Page
hallo

Een veelzijdige website voor een veelzijdig bedrijf

Voor Garagebedrijf Gavin Hagen in Zeewolde ontwikkelde Wolderwijd Web een stijlvolle en moderne WordPress website. Gavin Hagen heeft een aantal USP’s (zoals de APK keuring voor €9,95) en die worden dan ook duidelijk gecommuniceerd.

Occasions plugin
Occasions plugin

De opdrachtgever wilde graag occasions kunnen aanbieden op de website. Hiervoor ontwikkelden wij een maatwerk plugin waarmee je in een paar kliks nieuwe occasions toevoegt. De occasions worden vervolgens naadloos in de website geïntegreerd, inclusief stijlvolle gallerij-functie.

Geoptimaliseerde afbeeldingen
Geoptimaliseerde afbeeldingen

Grote afbeeldingen zijn vaak een belangrijke oorzaak voor lange laadtijden. Daarom worden alle afbeeldingen die de gebruiker inlaadt, automatisch geoptimaliseerd voor online gebruik. Een 8.0 megapixel foto van een smartphone wordt zo van ca. 6 MB teruggebracht naar slecht 0,2 MB. Dat is een verkleining van ruim 96%. Kijk, zo houden we een website supersnel!

Fotografie
Fotografie

De uitstraling van een website wordt voor een groot deel bepaald door het beeldmateriaal dat wordt gebruikt. Sinds de oprichting van het bedrijf waren er nog geen professionele foto's gemaakt en daarom regelde Wolderwijd Web een uitgebreide fotoreportage.