Select Page
hallo

Een bestaande website omzetten naar een WordPress website? Dat is precies wat wij voor Nooteboom Trading uit Zeewolde hebben gedaan. Het volledige ontwerp van de bestaande website werd overgenomen en op verschillende punten verbeterd. De nieuwe WordPress website geeft de klant alle vrijheid om zelf aanpassingen te doen, zonder afhankelijk te zijn van ontwikkelaars.

Onder de motorkap schuilt een intelligent systeem dat het aanbod op de website synchroniseert met data uit het CRM systeem van Nooteboom Trading. Op deze manier houdt de klant alle data op één centrale plek en is het aanbod op de website altijd up-to-date.

Website omzetten naar WordPress
Website omzetten naar WordPress

WordPress is ongekend populair. Niet zo gek, want een WordPress website geeft je alle vrijheid om je website zelf te beheren. Voor Nooteboom Trading hebben we een bestaande website omgezet naar WordPress: de voorkant is vrijwel ongewijzigd gebleven, maar de backend is nu veel gebruiksvriendelijker!

Koppeling CRM
Koppeling CRM

De producten van Nooteboom Trading zijn verzameld in een eigen CRM systeem. Wij legden een koppeling aan waarmee deze producten ook op de website komen te staan: volledig automatisch en ook nog in vier verschillende talen. Zo is het aanbod op de website altijd juist en up-to-date!

Meertalige WordPress website
Meertalige WordPress website

De website van Nooteboom Trading is in vier verschillende talen beschikbaar. Gebruikers navigeren probleemloos tussen de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse versie. Uiteraard ontwikkeld met het oog op de toekomst: een extra taal toevoegen is altijd mogelijk.