Select Page
hallo

The BASE Group richtte zich tot Wolderwijd Web voor de ontwikkeling van haar nieuwe website. Naast een paar richtlijnen op het gebied van stijl en uitstraling, kregen we voor dit project veel creatieve vrijheid. En daar weten wij wel raad mee!

Bij Wolderwijd Web gaan we graag een stapje verder. We denken graag mee over het verbeteren van een website zodat deze meer klanten oplevert. In dit geval werd de website van The BASE Group uitgebreid geoptimaliseerd, om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te bereiken. Er werd een stoere stijl neergezet met behulp van goede foto’s en op maat gemaakte pictogrammen. Verder werd de site uitgebreid met een webshop, waarmee de klant haar sportvoeding door heel het land kan verkopen.

Cutom pictogrammen
Cutom pictogrammen

We ontwierpen een complete set maatwerk iconen in de kleuren en huisstijl van de opdrachtgever. Het geeft de website net even dat beetje extra!

Webshop
Webshop

The BASE Group heeft een eigen lijn met sportvoeding en -supplementen. Wij bouwden een webshop waarmee ze deze eenvoudig kunnen verkopen. Afrekenen gebeurt uiteraard veilig en vertrouwd per iDeal.

Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie

Een dienst verkopen op het internet is nog niet zo gemakkelijk. Wél zijn er tal van technieken die het u een stuk eenvoudiger kunnen maken. Voor The BASE Group implementeerden wij daarom een groot aantal conversie-optimalisaties.

Reactie van de klant

Gedurende de ontwikkeling van de website, konden we de voortgang goed bijhouden. Het zag er echt telkens weer beter uit, verbluffend! Wij zijn echt super tevreden met wat Wolderwijd Web ons heeft geleverd! Klasse werk!

Jaap ten Hoeve

Eigenaar - The BASE Group,