Select Page
hallo
Website laten maken Amersfoort Wolderwijd Web

Website laten maken Amersfoort

Een goede en betaalbare website laten maken in Amersfoort? Neem snel contact op!

WordPress website laten maken Amersfoort

Wolderwijd Web ontwikkelt professionele WordPress websites voor grote én kleine bedrijven in Amersfoort. Nieuwsgierig naar onze scherpe tarieven? Neem snel contact met ons op!

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Wanneer u een WordPress website laat maken, dan kunt u deze vervolgens eenvoudig zelf bijhouden. U bent na oplevering van de website dus niet meer afhankelijk van de webdesigner. En dat scheelt u een hoop tijd en geld!

Volledig responsive
Gebruiksvriendelijk webdesign
Goed vindbaar in zoekmachines
Eenvoudig (zelf) te onderhouden
Bij Wolderwijd Web al vanaf €799!

Snel een vrijblijvend voorstel ontvangen?

Vul uw gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Website laten maken Amersfoort- WordPress websites

Wolderwijd Web: makers van goede websites

Aangenaam! Wij zijn Wolderwijd Web. En wij maken websites. Gewoon goede websites. Wat wij verstaan onder een goede website? Eentje die goed scoort op alle onderstaande punten.

Website laten maken Amersfoort
Design

Het meest vanzelfsprekende criterium, is dat een website er gewoon goed uit moet zien. De identiteit van de onderneming moet hierin duidelijk tot uiting komen. Het kleurgebruik, de indeling, foto’s, lettertypes: allemaal dragen zij hieraan bij. Verder is het natuurlijk belangrijk dat een website zich goed aanpast aan het scherm waarop deze bezocht wordt.

Het is echter ook belangrijk om de waarde van het ontwerp niet te overschatten. Sterker nog, het is misschien wel het minst belangrijke punt in dit overzicht. Want met alleen wat mooie plaatjes zult u geen nieuwe klanten werven.

Website laten maken Amersfoort
Vindbaarheid

Een website is niets waard wanneer er geen bezoekers op af komen. Hij moet dus goed vindbaar zijn. Hier komt de term SEO om de hoek kijken. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

SEO optimalisatie zorgt ervoor dat een website hoger in Google komt wanneer mensen een relevante zoekterm invullen. Er zijn veel methoden die hier aan bij kunnen dragen. Maar de meest belangrijke is de aanwezigheid van voldoende relevante tekst. En natuurlijk noemt u in die tekst dan ook een aantal interessante zoektermen. Zo deden wij dat ook op deze pagina, kijk maar eens hoe vaak de term ‘website laten maken Amersfoort’ voorbij komt!

Website laten maken Amersfoort
Conversie

Dus, u heeft een nieuwe website laten maken. Hij ziet er mooi uit én hij is trekt veel bezoekers. Goed bezig! Maar nu is het van belang dat deze bezoekers ook daadwerkelijk actie gaan ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een offerte of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

Bij Wolderwijd Web vinden we het belangrijk om waarde voor onze klanten te creëren. Dat betekent dus dat wij onze websites zó inrichten dat deze een impuls zullen geven aan het aantal klanten/aanvragen/telefoontjes etc. Hoe? Daar vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Website laten maken Amersfoort
Techniek

Achter alles wat u ziet, schuilen een heleboel dingen die u niet kunt zien. Bij Wolderwijd Web geven wij veel aandacht aan alle techniek achter de schermen. Wij willen onze klanten namelijk garanderen van een stabiele, snelle en veilige website.

Een van de key-features van WordPress is dat het erg eenvoudig is om programma’s van derden te installeren, zogenaamde plugins. Voor beginnende webdesigners is dit een grote valkuil. We zien namelijk vaak dat zij voor iedere extra functionaliteit een nieuwe plugin installeren. En dat gaat na verloop van tijd geheid voor problemen zorgen. Zo hebben wij meerdere malen klanten gehad wiens website niet meer functioneerde of zelfs gehackt was.

 

Dus, bent u op zoek naar een strakke website? Een website die bovendien veilig is én zorgt voor meer klanten? Wij zullen u niet teleurstellen!

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan. Of beter nog: nodig ons uit voor een kopje koffie. Wij houden van koffie.

036 785 2384