Select Page
hallo
Website laten maken Nijkerk Wolderwijd Web

Website laten maken Nijkerk
Een goede WordPress website laten maken?

Wolderwijd Web: gewoon goede websites

Aangenaam! Wij zijn Wolderwijd Web. Wij maken websites. Websites die uw onderneming op de kaart zetten!

Bij de ontwikkeling van een website leggen wij de nadruk op het creëren van waarde voor onze klant. Dat betekent dat een website er niet alleen goed uit moet zijn, een website moet geld opleveren! Dat betekent: meer bezoekers en een hogere conversie.

Een nieuwe website is dus geen visitekaartje: het is een krachtig marketinginstrument. Het is daarom goed om te weten dat we bij Wolderwijd Web uitgebreid meedenken met onze klanten op het gebied van online marketing.

Een website ontwikkelen wij op basis van drie pijlers: design, vindbaarheid en conversie. Een goed uitgebalanceerde mix van deze drie thema’s en uw nieuwe website zal zich in no-time terugverdienen.

Website laten maken Nijkerk - Goedkoop website laten maken

Op zoek naar een webdesigner in de omgeving Nijkerk?

Neem direct contact op!

Website laten maken Nijkerk
Een ontwerp op maat

Bij ons geen 13 in een dozijn: iedere website die wij ontwikkelen wordt op maat ontworpen. Met een website moet u zich immers kunnen onderscheiden. Voordat we ook maar één regel code typen, gaan we aan de slag met pen en papier, Photoshop en Post-It’s. Hierbij worden de wensen van de klant stijlvol verwerkt in een conceptontwerp. Bovendien wordt dit ontwerp volledig afgestemd op de bestaande huisstijl. U wilt namelijk een nieuwe website, geen nieuwe identiteit.

Het behoeft eigenlijk geen melding, maar ja: wij zorgen ervoor dat iedere website volledig responsive is. Hierdoor blijft de website goed te gebruiken op ieder apparaat. Maar goed, dat is anno 2021 wel de standaad.

We maken de ervaring van bezoekers compleet door het toevoegen van interactieve elementen en animaties. Fraaie mouseovers of een cool parallax effect? Wij houden ervan.

Website laten maken Nijkerk
Een goede vindbaarheid (SEO)

Laat u een nieuwe website maken, dan is het belangrijk dat deze goed vindbaar is voor de bezoekers in uw doelgroep. De websites die wij ontwikkelen worden standaard al op verschillende punten geoptimaliseerd. Toch kunt u zelf ook nog veel toevoegen een de vindbaarheid van uw website.

Zoekmachineoptimalisatie omvat een groot aantal thema’s, veelal van technische aard. De meest belangrijke is echter ook de meest eenvoudige: zorg voor relevante content. En daarbij geldt: meer is beter! Zorg dus voor voldoende tekst op uw website. Een goede manier is bijvoorbeeld het schrijven van een wekelijks nieuwsbericht. Indien u moeite heeft met het genereren van grote hoeveelheden tekst, kun u ook eens informeren naar een tekstschrijver.

Een ander belangrijk thema is de aanwezigheid van een sterk en gevarieerd linkprofiel. Klinkt misschien ingewikkeld, maar het komt hier op neer: zorg ervoor dat links naar uw website op andere websites terecht komen. Vraag een blogger bijvoorbeeld eens om een stuk over uw bedrijf te schrijven. Houd wel in de gaten dat de betreffende websites wel relevant moeten zijn aan uw eigen website. Wilt u hulp bij het opbouwen van een sterk linkprofiel? Neem dan eens vrijblijvend contact op.