Select Page
hallo
Website laten maken Wolderwijd Web

Website laten maken?

Wolderwijd Web in Zeewolde levert betaalbare kwaliteit!

Maatwerk WordPress website
Volledig responsive
Creatief webdesign
Goed vindbaar in zoekmachines
Eenvoudig (zelf) te onderhouden
website laten maken zeewolde

Een goede website zonder teveel te betalen

Hoeveel wilt u betalen voor een nieuwe website? Niet teveel natuurlijk. Maar u wilt wel een bepaalde kwaliteit. Het blijft een lastige afweging: kies ik voor prijs of voor kwaliteit? En als ik dan meer betaal, wat krijg ik daar dan voor terug?

Wolderwijd Web ontwikkelt al enkele jaren krachtige websites, waarbij de focus ligt op een ideale prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit voor een betaalbare prijs dus. U hoeft niet meer te kiezen tussen die onbetaalbare ontwerpstudio en een website van het neefje van de buurman. Bij Wolderwijd Web kiest u voor de gulden middenweg!

Een WordPress website laten maken
Eenvoudig zelf uw website beheren

Bij Wolderwijd Web werken we voornamelijk met WordPress. Het stelt ons in staat maatwerk websites te ontwikkelen tegen bulk-prijzen. Een bijkomend voordeel is dat de klant de website zelf kan onderhouden.

WordPress is een zogenaamd CMS (Content Management System) ofwel een systeem waarmee u de inhouw van uw website eenvoudig kunt beheren. Wanneer u bij ons een website laat maken, dan ontvangt u altijd een duidelijke uitleg over hoe u met dit systeem omgaat. U bent hierdoor minder afhankelijk van bijvoorbeeld een programmeur wanneer u iets op de website wilt wijzigen of toevoegen.

Een WordPress website laten maken: eenvoudig zelf onderhouden

Een nieuwe website laten maken:
Een ontwerp op maat

Bij ons geen dertien in een dozijn: iedere website wordt op maat ontworpen. We starten met een blanco vel en vullen dit vervolgens aan de hand van de huisstijl en de wensen die de klant heeft op het gebied van design. We houden rekening met de verschillende apparaten die in omloop zijn, zodat de website zowel op mobiel als op desktop goed tot zijn recht komt (responsive design).

WolderwijdWeb

Maatwerk websites voor bulk-prijzen

Website laten maken met hoge conversie

Scoren met uw website

U wilt natuurlijk dat uw website zorgt voor meer klanten. Een fraai ontwerp alleen gaat daar niet voor zorgen. Bezoekers op uw website moeten worden geprikkeld met pakkende teksten  en relevante foto’s. Daarnaast kunnen subtiele verleidingstechnieken zorgen voor een grote conversieverhoging.

De wijze waarop we uw klanten kunnen verleiden, hangt volledig af van het type dienst of product dat u verkoopt. Bij Wolderwijd Web denken we hier graag in mee. We creëren een strategie die aansluit bij uw doelgroep en implementeren deze vervolgens in uw nieuwe website. Zo heeft u niet alleen een mooie website, maar ook een website die scoort!

SEO

Wij zorgen ervoor dat de websites die we opleveren goed in de smaak vallen bij zoekmachines zoals Google of Bing. In sommige gevallen vergt het echter wel wat meer werk om echt goed te scoren in de zoekresultaten. In zulke gevallen werken wij samen met een externe SEO Specialist, zoals Pingwin. Samen zorgen we ervoor dat uw website goed gaat ranken.

 

Goede websites voor een goede prijs

Neem direct contact op!

Website laten maken:
Wat kost het?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk: wat kost het om een website te laten maken? Uiteraard is daar geen eenduidig antwoord op te geven, het is afhankelijk van de gewenste specificaties. Maar om een indruk te geven: de gemiddelde website die wij ontwikkelen kost rond de €1250,- tot €1500,-. Een hoop geld, dat begrijpen we. We zijn er echter van overtuigd dat u bij ons een prijs-kwaliteitsverhouding koopt die u niet snel elders zult vinden.