Select Page
hallo

Website in ontwikkeling

Boomerweb in zee met Wolderwijd Web

E-health specialist op zoek naar online vernieuwing

Boomerweb is bij Wolderwijd Web terecht gekomen voor de ontwikkeling van haar nieuwe website. Het jonge bedrijf is zeer innovatief bezig met de ontwikkeling van apps voor de zorg, de website blijft in dat verhaal echter een beetje achter. Tot vandaag.

De sfeer van een woonwinkel

…is niet het beeld dat je als e-health specialist wilt oproepen. Toch zorgde een ongelukkige keuze aan kleuren en foto’s op de oude website voor deze associatie. Zo zie je maar weer dat de meest subtiele details een wereld van verschil kunnen maken. Het oude ontwerp zullen wij volledig van tafel vegen, zodat we met een schone lei kunnen beginnen.

Een tijdelijke landingspagina

Volgende week start in Nederland de e-health week, voor Boomerweb zal deze week zorgen voor veel extra exposure. Daarom zullen wij voor die tijd een tijdelijke landingspagina ontwerpen en produceren.  Nadat de drukte van de e-health week is overgewaaid, zullen we overgaan tot de ontwikkeling van de volledige website.

Conversiegericht ontwerp

Boomerweb heeft met haar website een duidelijk doel voor ogen: het werven van nieuwe potentiële gebruikers. Dit doel zal dan ook centraal staan tijdens de ontwerpfase van het project. Door uit te zoeken wie de gebruikers zijn en wat zij nodig hebben, kunnen we de content van de website daar zeer precies op afstemmen.

Ben u ook van plan om een website te laten maken? Denk dan ook goed na over het doel van uw website. Wilt u bijvoorbeeld iets verkopen? Of bijvoorbeeld dat bezoekers zich inschrijven voor uw nieuwsbrief? Wanneer uw doel helder is, kunnen wij een strategie ontwikkelen die daar bij aansluit.

Update 24 januari
De nieuwe landingspagina van Boomerweb staat inmiddels online, check it out!