Select Page
hallo
WordPress website laten maken Zeewolde Wolderwijd Web

WordPress Website laten maken
zeewolde

Een strakke WordPress website laten maken?
Bij Wolderwijd Web (Zeewolde) al vanaf €799,- ex btw!

Maatwerk WordPress website
Volledig responsive
Gebruiksvriendelijk webdesign
Goed vindbaar in zoekmachines
Eenvoudig (zelf) te onderhouden
WordPress Website Zeewolde

Zelf aan de knoppen

Laat u bij ons een WordPress website maken, dan heeft u de volledige controle over uw website. Even iets aanpassen? Dat doet u eenvoudig zelf, wanneer het u uitkomt!

Volledig responsive

Uw WordPress website werkt perfect ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt. Of het nu een laptop, tablet of smartphone betreft.

Een snelle website

Efficiënte code, geoptimaliseerde afbeeldingen en nog een rits aan technische foefjes zullen ervoor zorgen dat uw website lekker vlot blijft werken.

Wolderwijd Web: WordPress specialist Zeewolde

Bij Wolderwijd Web hebben we ons volledig toegelegd op het maken van goede WordPress websites. WordPress biedt eindeloos veel mogelijkheden gecombineerd met ultiem gebruiksgemak.

Voorbeeld WordPress website bewerken

Een WordPress website is zeer eenvoudig te onderhouden

WordPress website laten maken Zeewolde:
Iets voor uw bedrijf?

Een website gebouwd in WordPress is voor vrijwel iedere onderneming een uitstekende keuze. Zowel MKB’ers als grotere bedrijven kunnen met het systeem prima uit de voeten. Het platform is de afgelopen jaren dan ook uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS (Content Management System) ter wereld. Waar WordPress vroeger nog vooral werd gebruikt om te bloggen, is het tegenwoordig een zeer allround systeem, geschikt voor de meest uiteenlopende websites.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een zogenaamd CMS, wat staat voor Content Management System, ofwel een systeem om de inhoud van een website te beheren. Wij als webbouwers, richten een WordPress-installatie volledig in: we bepalen de stijl en de functionaliteiten. Vervolgens kan de klant de website eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld extra pagina’s of nieuwsberichten.

WordPress website zeewolde

Scoren met uw WordPress website

Het maken van een nieuwe website is een investering in uw onderneming. Dan is het natuurlijk een fijn gegeven dat we bij Wolderwijd Web zeer scherpe tarieven hanteren. Maar de prijs alleen zegt niet zoveel. Minstens zo belangrijk is de vraag: wat levert een website u op?

Bij Wolderwijd Web leggen wij de focus op het creëren van waarde. Dat betekent dus dat een nieuwe website er niet alleen supergaaf uitziet: een nieuwe website moet scoren!

Wij hebben een neus voor het optimaliseren van uw website. Met kleine nuances kunnen we bezoekers over de streep trekken om bijvoorbeeld toch wél een offerte aan te vragen. En zo maken wij het verschil tussen een leuke website en een goede website.

Een slimme investering
Een WordPress website van Wolderwijd Web

WordPress website op maat gemaakt, al vanaf €799,- ex BTW!

Goedkope website laten maken zeewolde

Wolderwijd Web